Den Nordiske Fordelen

Forskjellen ligger i detaljene.

For snart 25 år siden, da vi produserte vår første batch av høykvalitets fiskeolje, var renhet og ferskhet vår oppskrift for et vellykket produkt. I dag danner den samme streben etter renhet og ferskhet fortsatt standarden for hva du kan forvente fra Nordic Naturals produkter.

Vi fanger fisk for våre produkter fra noen av de reneste farvannene i verden. For å sikre 100% ferskhet produserer vi samtlige av våre fiskeoljer i et oksygenfritt, nitrogenrikt miljø. Dette gir fersk og velsmakende fiskeolje i hver porsjon. Alle våre produkter – fiskeoljer, probiotika, vitaminer med videre – er ikke-genmodifiserte, melke- og glutenfrie, og vi bruker aldri kunstige aromaer, fargestoffer eller konserveringsmidler.

Før våre produkter blir tilgjengelige for deg som forbruker er alle ingredienser testet nøye – fra råvarer til ferdig produkt . Våre produkter selges i 45 land og overgår de strengeste internasjonale standarder for kvalitet.

VITENSKAP ER I VÅRT DNA

Nordic Naturals fundament er vitenskap. Våre produkter er resultat av omfattende forskning og utvikling (FOU) samt en rekke internasjonale kliniske studier.

Akkurat som våre mange innovasjoner i bransjen er de drevet frem av en konstant søken etter bedre og renere produkter. Når forskerne så har gjort sitt besørger Nordic Naturals’ teknologi at resultatene fra vår FOU overføres og implementeres i sluttproduktet.

Vitenskapen tar oss til stadig nye steder, og vi i Nordic Naturals er stolte av å være å være en del av denne reisen. Nordic Naturals’ produkter har blitt omtalt i mer enn 50 publiserte internasjonale studier, og 25 nye pågår mens vi skriver dette.

Nordic Naturals oppstod i jakten på den helsegevinsten som vitenskapen til en hver tid gjør mulig. Mer enn tyve år senere er vitenskap fortsatt det viktigste verktøyet i vår søken etter stadig bedre produkter.

VÅRT MÅL: Å LAGE
VERDENS
BESTE PRODUKTER
DET ER DET VI LAGER

TDET GRUNNLEGGENDE

Vi fokuserer på næringsstoffer som vitenskapen forteller oss at er de viktigste – de vi alle trenger for å holde oss sunne og friske.

Omega-3s
PRISVINNENDE PRODUKTER

Alle våre fiskeoljer kommer fra bærekraftig fangst. De har den høyeste ferskhetsgrad og er renset med løsemiddelfri teknologi. Det aller viktigste: alle leveres i triglyseridmolekylær form, den formen som finnes naturlig i fisk. Sjekk forskningen. Sammenlign merker. Vår omega i triglyseridform absorberes bedre og gir fordeler som fiskeolje i ethyl lester form ikke gir.* Det er ikke rart at vi er #1 innen omega-3 i USA.

We use cookies to analyze traffic and improve your experience. Learn more here.