Om Nordic Naturals
Kollektivt ansvar
Ekspertpanel
Hvorfor Nordic Naturals
Priser og tildelinger
Friend of the Sea
Non-GMO
Salgs og leveringsbetingelser

    Vår visjon      
   
   

Nordic Naturals har som mål å tilby rene og velsmakende fiskeoljeprodukter som fremmer god helse og velvære. Gjennom forskning og utdannelse setter vi høye krav til kvalitet som ikke bare omfatter produktlinjen vår, men hele vår forretningsvirksomhet verden over. Som industrileder og innovatør jobber Nordic Naturals etter å gi mennesker en bedre livskvalitet samtidig som vi opererer med en dyp respekt for miljøet.

   
    Firmaprofil    
     
 

"Ettersom den vitenskapelige forskningen på de positive helsemessige effektene av omega- 3 stadig øker, er det viktigere enn noen gang å forstå hvorfor renhet, ferskhet og molekylær struktur avgjør den totale kvaliteten på fiskeoljen. Jeg stiftet Nordic Naturals med det grunnleggende mål om å forbedre fiskeoljens generelle kvalitet. I dag er vår forpliktelse til forskning og utvikling fortsatt like aktuell."
—Joar Opheim, CEO

 
     
   

Joar OpheimNordic Naturals, Inc. ble grunnlagt i 1995 av nordmannen Joar Opheim. Da han kom til California på midten av 80-tallet for å fullføre sin MBA, oppdaget han at det ikke fantes fiskeolje av tilfredsstillende kvalitet på markedet. Dette ønsket han å gjøre noe med og satte seg som mål å bedre den generelle kvaliteten på fiskeoljen.

 

Ved hjelp av grundig forskning har han utviklet flere pantenterte fikskeolje-teknlogier.

 

I dag er Nordic Naturals markedsledende på Omega-3 fettsyrer i det Amerikanske kosttilskudd-markedet og våre produkter selges i over 30 land fordelt på 6 kontineter. Selskapet har mottatt mange priser og anerkjennelser for sine produkter. Hovedkontoret ligger i Watsonville og selskapet har i dag 157 ansatte. For mer informasjon om kvaliteten på våre produkter klikk på Hvorfor Nordic Naturals

 

I tillegg til å ha stort fokus på produktkvalitet har selskapet etablert en sosial og etisk forpliktelse i sin forretningspraksis, både når det gjelder miljøbevissthet, felles åpenhet, samarbeid, utdannelse og veldedighet. Alle disse emnene er integrert i vår daglige drift og er en viktig del av vårt arbeide for å oppnå vårt mål om å redusere omega-3 mangelen verden over.

I tråd med disse kjerneverdier, er selskapet drevet fremover av forskning. Uten oppfordring har uavhengige forskningsinstitusjoner og universiteter, som Harvard University, Columbia University, National Institute of Health (NIH), Stanford University, Duke University, UCLA, og Cedars-Sinai Medical Center valgt NordIc Naturals til sine studier.

Så langt er 40 studier publiserte hvorav 28 er kliniske studier og mer enn 40 studier pågår.